top of page
Tuinaanleg Werner Gevers

TUINAANLEG IN LIMBURG EN VLAAMS-BRABANT MET VAKMANSCHAP

WERNER GEVERS UIT HERK-DE-STAD CREEËRT DE PERFECTE TUIN VOOR U

De aanleg van een ecologisch verantwoorde tuin is voor Werner Gevers al meer dan 25 jaar een absolute passie. Wij verzorgen tuinaanleg in heel Limburg en Vlaams-Brabant met vakmanschap. Van een kleine stadstuin tot grote, landelijke tuin, van een volledig nieuwe tuin aanleggen tot een bestaande tuin transformeren: elke tuin die we creëren is tot in de puntjes uitgewerkt. We kijken hierbij naar de praktische en esthetische kant, maar ook naar uw woning, de omgeving en uw persoonlijke wensen.

Icon

ECOLOGISCHE VERANTWOORDE TUINEN

Werner Gevers creëert ecologisch verantwoorde tuinen, door onder meer inheemse planten te integreren en biodiversiteit te bevorderen. Zo krijgt uw prachtige buitenruimte vorm in harmonie met de natuur.

PERSOONLIJKE SERVICE

Een persoonlijke service op maat is ons motto. We kunnen elk tuinproject volledig voor u verzorgen, van ontwerp tot de aanleg en het tuinonderhoud. We luisteren graag naar uw wensen en werken met plezier uw plannen uit. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

EIGEN MACHINEPARK

Ons machinepark is specifiek gericht op het aanleggen van kleine tot middelgrote tuinen. Zo kunnen we steeds op de meest efficiënte manier te werk gaan.

NEEM CONTACT OP MET WERNER GEVERS VOOR UW TUINAANLEG IN LIMBURG OF VLAAMS-BRABANT EN LAAT ONS UW IDEALE TUIN TOT LEVEN BRENGEN.

Contacteer ons per mail of telefoon voor een afspraak of een geheel vrijblijvende prijsofferte.

Icon
Gevers Werner
bottom of page